INTERIØR

Så snart man træder indenfor i de unikke penthouseboliger bydes man velkommen af masser af lys. De store vinduespartier, lysindfaldet fra to sider og ikke mindst loftet til kip giver luft til boliglivet og bringer placeringen ved vandet helt tæt på og næsten med helt ind i stuen! Lyse egetræsgulve, hvide vægge og lofter bidrager til den nordiske stemning og understreger bebyggelsens maritime referencer.

Det hvide, tidløse SVANEkøkken er bygget op som et åbent køkken, som lægger op til hyggelig madlavning i samvær med familien og vennerne. Køkkenet er grebsfrit med hvide flader på skabs- og skuffemoduler. De højteknologiske hårde hvidevarer er fra Siemens med pyrolyseovn, induktionskogeplade, indbygget opvaskemaskine og integreret køle-/fryseskab.

Penthouseboligerne har hele to badeværelser, hvoraf det ene indeholder en separat bryggersdel med vaskemaskine og tørretumbler. En luksuriøs og sjælden feature i en moderne bolig. Badeværelserne har desuden lækre rainshower brusesæt fra Grohe med store brusehoveder – en sand følelse af wellness i sit eget private hjem!

I forbindelse med det store master bedroom er der adgang til attraktivt walk-in og samtidig mulighed for etablering af skabsvæg i rummet.

UDENOMSAREALER

Nyborg Midtermole omkranses af vandet på tre sider med udsigt til både solopgange, solnedgange og hyggeligt havneliv. Men en lige så stor del af bebyggelsens atmosfære finder man på de grønne, luftige udenomsarealer foran boligerne med plads til både biler og cykler. Her er parkeringspladser med ladestandere fra Clever til elbiler og overdækket cykelparkering til de to hjulede. Desuden er alle boligernes depotrum elegant placeret på terrænet langs vandet.

LYSTBÅDEHAVNEN

I havnebassinet langs Nyborg Midtermoles vestside etableres en helt ny lystbådehavn. Lyden og synet af bådene, der ligger og vugger i fortøjningerne, tilfører boliglivet i Nyborg Midtermole ren feriestemning og inviterer til hyggelige spadsereture langs molen med udsigt til Nyborg by i baggrunden.

BÅDHUSET

På hjørnet, lige dér hvor Vesthusene møder Sydhusene, ligger Nyborg Midtermoles Bådhus. Et maritimt pletskud, som både har plads til vedligeholdelse af kajakker o.lign. og ikke mindst indeholder to gæsteværelser og et badeværelse. Bådhuset kan således benyttes af beboerne til overnattende familiemedlemmer og venner. Huset er opført i de mørke Strøjer-tegl, som resten af Nyborg Midtermole familien, og har direkte adgang til havnebassinet for isætning af kajakker og robåde. Huset administreres af Nyborg Midtermoles kommende ejerforening.

© Copyright - Nyborg Midtermole / design: dbyk.dk