1
2
3
4
5
1

Nyborg Midtermole

2

Nyborg Destilleri

3

Nyborg Slot

4

Nyborg Strand

5

Nyborg Banegård

OMRÅDET

NYBORG BY

Den gamle fynske købstad ved vandet har de senere år virkelig sat sig fast på Danmarkskortet. Storebæltsforbindelsen har styrket infrastrukturen og gjort den smukke by endnu nemmere at komme til og fra. Byen bugner af kulturelle tilbud, sportsaktiviteter og naturoplevelser – nyborggenserne elsker deres by og alle andre er vilde med at besøge den. En forfriskende, velfortjent og fornyet tro på det fynske spisekammer har bl.a. boostet udbuddet af restauranter og caféer, som byder på gastronomiske mundfulde til alle smagsløg i Nyborg og rundt på hele Fyn.

NYBORG DESTILLERI

På Nyborg Midtermoles næsten-nabo, Nyborg Destilleri, stiller man sig ’på skuldrene af fortiden og skuer ind i fremtiden’. Og hvilken udsigt, fristes man til at sige. For ikke blot har man udsigt til både vandet, områdets maritime havneliv og et ypperligt måltid med mad og skønne drikke, men også til spændende oplevelser der smager af bl.a…. whisky! I 125 år var der værksteder for Statsbanernes godstoge i de rå bygninger, som i dag nænsomt og helt genialt er renoveret og omdannet til destilleri af whisky, rom, gin, snaps og brændevin – med rundture, shops og events som ektra krydderier.

NYBORG SLOT

Nyborg Slot er fra 1170 og er dermed Nordens ældste kongeborg. Slottet indgår i et system af volde og voldgrave, der omkranser den historiske del af Nyborg by og fungerer i dag som kulturhistorisk museum.

© Copyright - Nyborg Midtermole / design: dbyk.dk